Mivel tudjuk Önöket kiszolgálni?

Az offline és outdoor kampányokban vagyunk erősek. Bármilyen szórólap terjesztés, szórólap osztogatás, plakátkihelyezésben tudunk segítségükre lenni.

Az Önök által megfogalmazott ötlet alapján, összeállítjuk Önnek a kívánt grafikát, nyomdák segítségével megoldjuk a szórólap nyomtatását vagy a plakát kivitelezését.

Csapataink segítségével megoldjuk az elkészült szórólapok, kiadványok, brossurák postaládás terjesztését vagy osztogatását ill. a plakátok kihelyezését.

Mindenre garanciát szavatolunk.

Szórólap terjesztés

Szórólap terjesztés

Minden eszközünk és adatunk adott ahhoz, hogy megvalósítsuk elképzelését.

A szükséges grafikai tervezéstől, a szórólapok nyomtatásán át, a szórólapok terjesztésével bezárólag, a teljes folyamatot le tudjuk bonyolítani.

Mindent az ügyfél elképzelése szerint teljesítünk.

Amennyiben csak egy település egy bizonyos részét szeretné megcélozni, nem jelent problémát.

Egy település különböző részeire más és más üzenetet szeretne eljuttatni? Nem okoz nehézséget, terjesztési körzetek alapján is tudunk terjeszteni.

Egy teljes régiót szeretne lefedni? Gondoskodunk minden szállítási folyamatról, hogy a régió központjában kerüljön a kiadvány és a megbeszélt időben teljesítjük az elvállalt szórólap terjesztést.

Árajánlatkérés

Szórólap osztogatás

Szórólap osztogatás

Szeretné tudni, hogyan viszonyulnak vállalatához, a kínált pozícióhoz? Nagyon egyszerűen megtalálhatja a válaszokat. Nagyon gyorsan összeállíthatunk Önnek egy mini toborzó központot! Minden olyan járókelőt, aki Önöknek potenciális lehet, a pulthoz irányítunk!. Nem kell várnia, hogy kik jelentkeznek az álláshirdetésre. Csak olyan járókelőket szólítunk meg, akiket csak szeretne. Idősebb generáció lehet Önöknek a megfelelő munkaerő? Vagy a fiatalság munkaereje szükséges? Hölgyeket vagy inkább urakat keres?

Az Ön kritériumai alapján szűrűnk.

“Plakát kihelyezés

Plakát kihelyezés

Minden ember figyelmét felkelti egy óriásplakát. A plakát kiváló kiegészítése lehet egy okosan felépített szórólapkampánynak, hiszen minél többször találkozunk egy reklámüzenettel, annál inkább felkelti érdeklődésünket.
A figyelemfelkeltést követően, a siker azon áll vagy bukik, hogy mit és hogyan kínálunk. Mi ebben is tudunk a segítségére sietni.Kiváló grafikusaink pontosan meg tudják határozni, miként kell becsomagolni ezt az üzenetet.

Megoldást szeretne?

Mi nem álláskereső portál vagy hirdetési újság kiadó vagyunk. Nem rendelkezünk adatbázisokkal amelyek segítségével különböző e-mail-, SMS vagy egyéb kampányokat indítunk. Olyan marketingeszközökkel foglalkozunk, amelyek az előbb felsorolt eszközök hiányosságait nélkülözi. Kortól, nemtől, lakhelytől függetlenül bárkinek el tudjuk jutttatni üzenetét!

Próbálja ki azokat a módszereket, amelyeket mi javasolunk Önnek!

Az Önök szolgálatában állunk!

Segíthetünk?

Zing_szorolap
Hervis_szorolap
Plazma_szorolap
Nebih_szorolap