Miként növelhető a földrajzi mobilitás?

A dolgozók többsége hajlandó munkahelyet váltani vagy ingázni, amennyiben ezt a plusz energiát megfizetik és perspektívát mutat az új munkáltató.

Tisztelt Cégvezető! Ön hajlandó lépéseket tenni a szakemberhiány problémája ellen, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá?

Olyan partnert keres, akinek megvan a tapasztalata és tudása, hogy megoldja ezt a feladatot?

Kíváncsi arra, hogy vállalatvezetők szerint, milyen hatással van az emberhiány, az általuk vezetett cég növekedésére?Nagy vállalatok vezérigazgatói, az alábbiak szerint nyilatkoztak (PwC felmérés)
PWC16 % - leállítottak ill. elhalasztottak stratégiai lépést
37 % - a hiány miatt nem érik el a tervezett növekedési szintet
42 % - romlik a termékük vagy a szolgáltatásuk minősége

A vállalatvezetők csupán a 2%-a nyilatkozott úgy, hogy az emberhiány semmilyen hatással sincsen a cég műkődésére!

Milyen megoldást látnak a munkaerőhiány pótlására:27%- munkaerő utánpótlási csatorna kiépítése az oktatási rendszerből
23%- átképzés ill. továbbképzés
19%- munkaerő toborzás a konkurenciától
16%- munkaerő toborzás más iparágból

Ezen feladatok megoldásában hisszük, hogy jól tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. A ránk váró feladat alapján összeállítjuk a szükséges stratégiát, amely ügyfelünk problémájának kezelésére alkalmas.


Minden olyan eszközzel és tudással rendelkezünk, amelyek révén, leszállítjuk a szükséges megoldást.Amennyiben szükséges, el tudunk érni bármely oktatási intézmény tanulóit.
Ügyfeleink átképzési vagy továbbképzési lehetőségeit bárhol, bármikor tudjuk reklámozni.
A konkurencia felmérését el tudjuk végezni és az azt követő elérést is tudjuk garantálni.
A vezérigazgatók szerinti 4. problémamegoldásban is tudunk segíteni, hiszen terjesztőink segítségével, bármely magyar munkavállalót el tudunk érni.

A szórólapterjesztés kampányokhoz szükséges terjesztők mellett, az alábbi szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket:- rendelkezünk hostess kapacitással, amellyel meg tudjuk szólítani az oktatási intézmények hallgatóit.
- frekventált helyeken, az ország bármely pontján tudjuk promotálni a betöltendő poziciókat.
- a konkurens cégeknél dolgozókat is számtalan módon tudjuk elérni.
- amennyiben szükséges, a konkurens cég dolgozói által kedvelt éttermekben, kávézókban tudjuk reklámozni ügyfelünk álláslehetőségeit.
- a konkurens dolgozók közlekedési szokásait is fel tudjuk térképezni, ha szükséges

Ön mennyit veszít amiatt, hogy nem áll rendelkezésére a szükséges munkaerő?Tudjuk, hogy ma már a bérek egekbe emelkedtek, nem beszélve a hozzákapcsolódó járulékok hatalmas költségéről, sok esetben megkérdőjelezik a gyártás jövedelmezőségét, létjogosultságát.

Ezek ellenére, egy cég, amely lépést szeretne tartani, kénytelen elfogadnia ezen változásokat és így kelnie versenyre konkurenciájával.
Sokszor egy munkavállaló csak és kizárt, azért választ egy adott munkaadót, egy másikkal szemben, mert az előbbi biztosítja számára azt a képzést, amely révén felfelé tud emelkedni a ranglétrán és így egy izgalmasabb, könnyebb, esetleg nagyobb jövedelemszintet biztosító poziciót tud elérni.

Képzéssel elérhető eredményekLényeges beszélni még arról a lesúlyosabb esélyhátrányról, amely a kedvezőtlen családi állapot és az alacsony iskolai végzettség okozza.

Az elérhető magasabb jövedelemszint ill. a képzés lehetősége számos eredménnyel szolgálhat, amelyeket érdemes átgondolniuk a munkáltatóknak.

Nagyon sokan hajlandóak lennének változtatni életminőségükön, amennyiben biztosítva lenne számukra a lehetőség.

Elképzelhető, hogy Önökre azért esik a választásuk, mert Önök megadják a dolgozók számára azt a plusz segítséget a képzések által, a biztosított jövedelmükön felül, amely kirángatja őket a szegénység által okozott mentális betegség negatív ciklusából.
Sajnos beszélni kell arról is, hogy a munkanélküliség számtalan további olyan negatív hatást is kivált, mint a depresszió, alkoholizmus, szorongás, de akár önbántalmazás, családi és párkapcsolati problémák jelentős mértékű növekedése!

Ez jelen pillanatban a munkáltatók felelőssége, hiszen ma erre mindenképp szükség van!
Ezen tudunk közösen változtatni.

Az Európai Únió és a kormány által létrehozott intézkedések, fejlesztések, úgy gondoljuk, hogy nem biztosítják kellőképpen ezen képzéseket.


Önök nagyon sokat tudnak tenni a létbizonytalanság növekedési tendenciájának megállításában!

Zalakerámia

Samsung
Audi
Kiknek dolgozunk?


Összeszerelés

Szükség van gyorsan néhány főre, akik gyorsan tovább lendítik a termelést?
A terjesztést nagyon gyorsan össze tudjuk állítani, így hamarosan a termelési folyamat gördülőmentesen tud működni.
Ne habozzon, keressen fel bennünket!
Ajánlatkérés
Gyártás
Hány főre van szükség ahhoz, hogy a gyártás folyamatos legyen? Mekkora szórási körben gondolkoznak, amely biztosíthatja a jelenleg szükséges munkaerőt és a későbbi fejlesztésekhez kapcsolódó szükséges munkaerőt is biztosítani fogja?

Ajánlatkérés

Munkaerő közvetítés
Dolgoztunk és dolgozunk folyamatosan munkaerő közvetítő cégekkel együttműködve.
Bármilyen szegmentációt, bármekkora mutációt tudunk kezelni. Minden egyes ügyfelüknek külön terjesztési terv összeállításával, személyreszabott terjesztéseket tudunk biztosítani.
Bátran keressen fel bennünket, megtaláljuk közösen a megoldást!

Ajánlatkérés